2020-12-14 12:23:07• hírek • Fizetett tartalom

Ezentúl még könnyebben rendelhet a fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Nicovid kínálatából

Februárban ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját sokak kedvenc üzlete, a szatmári Nicovid. A cég szerette volna e fontos mérföldkövet méltóképp megünnepelni, viszont a koronavírus-járvány keresztülhúzta az erre vonatkozó terveket. A rendkívüli helyzet tehát rendkívüli megoldásokért kiáltott, és bizton állíthatjuk, hogy a születésnapos Nicovidnak e példa nélküli időszakban is sikerült megállnia a helyét.

Az üzlet csapata egész évben rengeteget dolgozott annak érdekében, hogy a vásárlók elvárásainak maradéktalanul megfelelhessenek. Ennek egyik első lépéseként, nem sokkal a pandémia kitörése után a cég szolgáltatásai közé bekerült a házhoz szállítás is, így a vásárlók anélkül szerezhették be a szükséges termékeket, hogy el kellett volna hagyniuk az otthon nyújtotta biztonságot és kényelmet. Annak érdekében pedig, hogy a rendelés és a házhoz szállítás folyamatát még egyszerűbbé tegyék, a Nicovid fiatal csapata egy felhasználóbarát, könnyen áttekinthető weboldallal rukkolt elő nemrégiben.



A több mint 20 ezer termék tárházaként üzemelő nicovid.ro oldalon élelmiszerek, kozmetikumok, tisztálkodási szerek, háztartási-, barkács- és kertészeti cikkek, papír- és írószerek, ajándékok, stb. széles választékából szemezgetve tölthető meg a virtuális bevásárlókosár. Hogy meghálálják a vásárlók bizalmát és hűségét, a Nicovid csapata úgy döntött, hogy Szatmár megye területén egész decemberben ingyenes lesz a házhoz szállítás, amennyiben a vásárlás összege meghaladta a 100 lejt. Mi több, a bolt azon ügyfeleire is gondoltak, akik megyénk határain túl laknak, hiszen amennyiben a számlán szereplő végösszeg eléri a 300 lejt, úgy ők is ingyenes házhoz szállításban részesülnek. Noha az üzlet szolgáltatásainak e jellegű bővítése a cég egyik régóta dédelgetett álmának megvalósulását jelenti, kétség sem férhet hozzá, hogy a vásárlók is örömmel fogadják majd ezt az újítást.


Természetesen az online üzlet beindítása mellett a Nicovid továbbra is várja vásárlóit a Cloșca sugárúti üzletébe, melyet hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között, szombatonként pedig 8 és 13 óra között lehet felkeresni. Ám nem csak a szatmárnémeti üzlet az egyetlen, ahová személyesen is be lehet térni, hiszen szeptemberben a cég megnyitotta szilágycsehi boltját is, ahol a már jól ismert széles termékkínálattal és pénztárcabarát árakkal várják az érdeklődőket. Amennyiben ön sem szeretne lemaradni a Nicovid friss híreiről és kedvezményeiről, kövesse ide kattintva elérhető honlapjukat, illetve kedvelje vadonatúj Facebook-oldalukat is.






A Nicovid ez úton is szeretné megköszönni minden vásárlójának a töretlen bizalmat, amivel az elmúlt 25 évben, s kiváltképp az idei, koronavírus-járvány által beárnyékolt hónapokban megtisztelték az üzletet. Hála illeti ugyanakkor a csapatot is, melynek tagjai nap mint nap azért dolgoznak, hogy a vevők elégedetten térhessenek haza egy-egy bevásárlás után.


A közelgő ünnepekre való tekintettel a Nicovid minden kedves ügyfelének és munkatársának szeretetben és békességben eltöltött karácsonyt, valamint egészségben és sikerekben sem szűkölködő, boldog új esztendőt kíván.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: